Рибний паштет - Image

Рибний паштет

Кількість порцій: 12Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Історія паштету цікава і йде далеко в минуле. Цікаво, що в 18 столітті в Москві та Петербурзі стали з'являтися перші «паштетні», які спеціалізувалися виключно на виготовленні всіляких паштетів. Уявляєте, яку важливість тоді надавали паштету, що на честь нього відкривали спеціалізовані заклади. І дійсно тоді ця страва вважалася дуже вишуканою. Але з часом паштет чомусь втратив свою популярність. Переконатися в тому, яким може бути смачним і чудовим паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і ви відразу відчуєте різницю між купівельним паштетом і домашнім. А ми вам у цьому допоможемо і докладно розповімо, як приготувати рибний паштет.

Продукти для рецепту

Філе форелі Норвезьке охолоджене
950.00

Філе форелі Норвезьке охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе форелі Норвезьке охолоджене

400 г.

Лосось філе запечений з копченою сіллю

200 г.

Цибуля

2 шт.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

1 ст. л.

Масло вершкове домашнє

70 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Оцет Leonardi винний білий 250мл

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити фольгою, змастити оливковою олією.

02

Форель змастити оливковою олією, натерти сіллю і перцем. Запікати в духовці 10 хвилин. Остудити. Видалити кісточки і шкіру. Розім'яти виделкою в однорідну масу.

03

Цибулю дрібно порізати, викласти в сито, обдати окропом, дати стекти. З'єднати 1 ст. л. оцту і 1 ст. л. вершків. Перемішати, залишити на 10 хвилин.

04

Масло вершкове розм'якшити. Лосось збити блендером до однорідної маси. Змішати з цибулею, маслом і фореллю. Перемішати. Залишити в холодильнику на 4 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв