
Яблучний пиріг з волоськими горіхами по-прованськи
Для цього пирога вам не знадобиться багато зусиль або ж дорогих екзотичних фруктів. Але поєднання самих звичайних горіхів, яблук і кориці подарують вам райську насолоду, нагадають про смак літа у будь-яку пору року. Окрім простої насолоди смаком страви, горіх збагатить вас білком і поліпшить пам'ять. Саме завдяки горіху цей пиріг дуже хороший для юних школярів. Також всім відомо, наскільки корисне яблуко для нашого організму. Ми можемо прожити без ананасів і бананів, але от без яблука - ніяк. І пиріг з яблуками і волоськими горіхами по-прованськи ще один привід приготувати це смачне і корисне блюдо. А кориця наповнить ваш будинок вишуканим ароматом і романтичною атмосферою.
Інгредієнти
Яйце
2 шт.
Цукор коричневий
100 г
Ваніль
5 г
Розпушувач
5 г
Кориця мелена
5 г
Борошно пшеничне
100 г
Горіхи волоські
50 г
Яблука
330 г
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати кубиками або скибочками. У цей час розігріти духовку до 180°C градусів.
02
Змастити вершковим маслом невелику форму. У мисці збити білки, ваніль, цукор, розпушувач і корицю. Потім додати просіяне борошно, горіхи і яблука.
03
Добре перемішати отримане тісто. Перекласти тісто в підготовану форму і випікати в духовці близько 30 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодити його, дістати з форми і нарізати на порційні шматочки. За бажанням можна присипати зверху цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів