Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками - Image

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Угорська кухня відома своїми лаконічними і простими, але в теж час вишуканими першими стравами. Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками – тому прямий доказ. Густий по консистенції, однак, легкий для шлунка супчик має насичений зелений колір і «шовкову» текстуру завдяки вмісту пюре зі шпинату. Цей надзвичайно корисний продукт називають «зеленим листовим королем». І не даремно, адже шпинат – справжнє джерело вітамінів, мінералів і цінних речовин. А фахівці з харчування по достоїнству віддають йому почесне перше місце серед усіх зелених овочів у рейтингу корисності. Ну, от як не приготувати такий цінний шпинатно-вершковий супчик?

Інгредієнти

Шпинат

500 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Масло вершкове

30 г.

Борошно пшеничне

3 ст.л.

Сіль

за смаком

Яйце куряче

2 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Вершки

250 мл.

Етапи приготування

01

Шпинат відварити і подрібнити в блендері.

02

На розігрітій сковороді у вершковому маслі обсмажити ріпчасту цибулю, додати до неї на сковороду борошно, перемішати.

03

Змішати воду, в якій варився шпинат із обсмаженою цибулею і шпинатним пюре. Поставити на вогонь, двести суміш до кипіння, варити до загустіння.

04

Додати сіль і перець за смаком. Влити вершки, помішуючи. Не доводити до кипіння. Вимкнути вогонь.

05

При подачі розлити по тарілках суп, покласти в кожну половинку звареного яйця.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Суп із квашеної капусти по-угорськи

Суп із квашеної капусти по-угорськи

4

40 хв

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua