
Тортилья з лососем
Насамперед відзначимо, що під назвою "тортилья" відомі дві абсолютно різних страви: мексиканський тонкий коржик із кукурудзяного або пшеничного борошна і іспанська тортилья, що нагадує омлет. У нашому випадку йдеться про тонкий коржик, який використовують як оболонку для різних продуктів. У цьому рецепті це консервовані огірки, лосось і листя салату. Дуже важливо для соковитості і смаку змастити тортилью соусом із плавленого сирка і вершків. В якості начинки крім запропонованих інгредієнтів можна використовувати м'ясо курки, ковбасу і т.д. Не знайшли тортилью в магазині? Замініть її тонким лавашем. Тортилью можна подавати і гарячою, і холодною. Якщо страва охолола, можна при бажанні розігріти її в духовці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тортилья Dijo пшенична 37г*8шт
2 коржа
Лосось шматок охолоджений
100 г.
Огірки консервовані 3л
2 шт.
Сир плавлений Старокозачий Сир Плюс ковбасний копчений 50%
100 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Етапи приготування
01
Консервовані огірки нарізати тонкою соломкою.
02
Плавлений сирок розім'яти виделкою. Далі сирну масу покласти в чашу для блендера, туди ж влити вершки і збити блендером.
03
Після чого всю збиту масу намазати на коржі. Листя салату промити і висушити, потім викласти зверху на масу.
04
Далі на одну половину коржа викласти шматочки нарізаного лосося, а на іншу огірки. Зверху приправити спеціями за смаком.
05
Коржики згорнути круглими або квадратними рулетами і нарізати на порційні шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів