
Томатний суп з рисом
Перші страви з додаванням томатів дуже популярні і присутні в багатьох кухнях світу. При чому, до даної категорії відносяться не тільки борщ, розсольник і харчо. У великій різноманітності представлені і томатні супи. Холодні і низькокалорійні – для літа, гарячі і наваристі – для холодної пори року. Приготуйте на обід легкий томатний супчик з рисом. Ця ситна, ароматна перша страва готується швидко і просто. У сезон овочів такий суп особливо актуальний, адже основу страви складають свіжі томати. Вони і надають супчику яскравий, насичений колір. М'якоть помідорів можна порізати на шматочки або подрібнити у блендері до пюре. Додайте в суп Вашу улюблену зелень за смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
600 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Рис пропарений
1/4 cклянки
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Лист лавровий
1 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
за смаком
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Томатна паста Marinado 25% 460мл
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
Дрібно нарізати цибулю і обсмажити на сковороді на слабкому вогні на вершковому маслі протягом 4-5 хвилин.
02
Зняти з помідор шкірку. Розрізати навпіл, вичавити сік і видалити насіння (не викидати). Порізати м'якоть на невеликі шматочки. Нарізану м'якоть додати до цибулі і готувати протягом 3 хвилин на слабкому вогні.
03
Потім додати бульйон, сік і насіння помідорів, спеції (лавровий лист, базилік, петрушку, чебрець, шафран, сіль, мелений перець) і довести до кипіння.
04
Додати рис, зменшити вогонь до слабкого, накрити кришкою (залишити відкритим невеликий простір) і готувати 30 хвилин. В кінці додати цукор, томатну пасту, посолити, поперчити за смаком і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів