Буряк по-корейськи - Image

Буряк по-корейськи

Кількість порцій: 12Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей незвичайною, пряною і гострої закускою, тоді ми пропонуємо вам свій варіант. Приготуйте буряк по-корейськи. Це завжди буде вигідний варіант. Така закуска завжди буде актуальною. Цей салат здатний стати родзинкою будь-якого святкового столу, оскільки він володіє неповторним смаковим букетом. Салат з буряка по-корейськи відмінно підійде до будь-якого столу і може поєднуватися з будь-якими стравами. Ви можете подати цей салат в якості закуски, а можете - як гарнір до страв з птиці або м'яса. До речі, такий зимовий салатик з буряка дуже корисний. Так як буряк допомагає швидшому засвоєнню жирних м'ясних страв і відновлює нормальне травлення.

Інгредієнти

Буряк

1 кг.

Перець червоний пекучий

0,5 ч. л.

Перець чорний

0,5 ч. л.

Часник

6 зуб.

Оцет

за смаком

Коріандр

1 ч. л.

Олія

3 ст. л.

Цукор

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Буряк помити. Помістити в каструлю, залити водою і поставити варити. З моменту закипання варити 10 -15 хвилин. Вимкнути, залити холодною водою до повного охолодження.

02

Потім почистити і натерти на тертці для моркви по-корейски. Посипать цукром, сіллю і полити оцтом.

03

Потім для приготування заправки поставити сковороду з олією на вогонь і додати всі спеції і часник. Тушкувати 2 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Буряк по-корейськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua