
Суші кунсей "Филадельфія"
Шанувальники японської кухні, для Вас чудова новина: тепер Вам не потрібно направлятися в дорогий ресторан, щоб насолодитися вишуканим смаком Ваших улюблених ролів, адже можна приготувати їх у себе вдома, покликати галасливу компанію друзів або влаштувати романтичний вечір. А наш простий і швидкий рецепт суші кунсей «Філадельфія» Вам в цьому допоможе. «Багатий» рол, що зібрав в собі найсмачніші інгредієнти, які використовуються в начинках для суші – апетитний лосось, японський омлет, і, звичайно ж, всіма улюблений ніжний вершковий сир філадельфія нікого не залишить байдужим. Приставка «кунсей» у назві страви означає, що для його приготування використовується саме копчена, а не свіжа або слабосолона риба.
Інгредієнти
Рис для суші готовий
300 г
Яйце куряче
2 шт.
Соєвий соус
30 мл
Рослинна олія
10 мл
Водорості норі (листи)
6 шт.
Кунжут
200 г
Сир філадельфія
100 г
Лосось копчений
100 г
Етапи приготування
01
Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/
02
Кунжут обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
03
Відміряйте декілька сантиметрів, і відріжте гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. У вас має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.
04
Для приготування омлету збийте яйця з соєвим соусом до однорідності. Половину суміші вилийте на сковорідку і обсмажте, як млинець. Коли він буде готовий, трохи відсуньте його на край сковороди, щоб на звільнене місце вилити другу половину яєчної суміші. Обсмажте до готовності і заверніть один млинчик в іншій – омлет готовий.
05
Змочивши руки рисовим оцтом, візьміть готовий рис і розподіліть по листку норі. Розподіляйте рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см без рису, потім переверніть його на іншу сторону.
06
Розташуйте лосось, смужку омлету і трохи сиру з одного краю норі.
07
Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.
08
Згорнути і помістити в обсмажений кунжут, обваляти в ньому роли.
09
Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів