
Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами
Ця страва відноситься до італійської традиційної їжі. Блюдо за цим рецептом виходить дуже м'яким, за рахунок однорідності приготованого соусу. Соус бажано приготувати за 1,5-2 години до обіду і тримати при кімнатній температурі. Анчоуси надають страві пікантний аромат. Каперси підсилюють смак страви. Зелені оливки - це смачний і безсумнівно корисний продукт, який сприяє зміцненню та збереженню вашого здоров'я. Особливо підкуповує швидкість і простота приготування страви. Таке спагетті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами сподобається і домашнім, і гостям.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
1,5 шт.
Петрушка 70г
190 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Анчоуси Rizzoli солоні 850г
2,5 шт.
Оливки Aro різані 4250мл
2 ст. л.
Каперси Iberica 250г
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3,5 ст. л.
Макарони Чумак Спагеті 400г
300 г.
Етапи приготування
01
Змішати в блендері часник, цибулю, петрушку, посолити і поперчити за смаком, додати оливкову олію, перемішати до однорідної маси.
02
Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, відварити спагеті. Витягнути спагеті на 1 хвилину раніше, ніж вказано на упаковці.
03
Спагеті залишити в каструлі, воду злити, додати трохи оливкової олії, перемішати. Після чого, перекласти їх в тарілку.
04
Зверху на спагеті вилити суміш із блендера, викласти нарізані анчоуси, оливки, каперси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів