
Скордалія (грецький соус)
Цей соус не просто смачний і ароматний. Він ще й досить ситний, завдяки картоплі. Часниковий запах і винний оцет не залишить байдужим нікого з тих, кого ви надумали пригощати цим соусом. Він прекрасно підійде до овочевих страв і страв із птиці. Адже соус з картоплі - це не тільки незвично, він цілком підійде для овочів, як доповнення до страви. До речі, соус можна вживати і просто без гарніру. Загалом, експериментуйте, дивуйте своїх близьких, а ми вам у цьому допоможемо. Смачного!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
4 шт.
Часник
2 шт.
Приправа 7 Суміш перців мелена 20г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
10 мл
Етапи приготування
01
Почистити, нарізати кубиками картоплю та поставити варити у підсоленій воді.
02
Зварену картоплю відкинути на сито, щоб стекла рідина.
03
Покласти в блендер, додати часник, подрібнити.
04
Тепер влити 2 столові ложки олії і знов подрібнити 10 секунд.
05
Додати винний оцет і суміш перців. Довести до однорідної консистенції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів