Паста-салат із тунцем - Image

Паста-салат із тунцем

Кількість порцій: 6Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Незважаючи на велику кількість складних вуглеводів і відносно високу калорійність, близько 300 ккал в порції, паста повільно засвоюється в шлунково-кишковому тракті. А її властивість створювати відчуття ситості не дозволяє переїдати, а отже не дозволяє гладшати. У пасті присутні рослинні білки з амінокислотним складом, вітамін Е, що уповільнює старіння організму, вітаміни групи В, необхідні для роботи центральної нервової системи, і такі мінеральні речовини, як калій, магній, залізо, кальцій, фосфор і марганець. Тому приготуйте пасту-салат з тунцем. Вона стане для вашої родини збалансованим і корисним повноцінним обідом або вечерею.

Інгредієнти

Паста

450 г.

Консервований тунець

200 г.

Помідори черрі

500 г.

Маслини без кісточок

100 г.

Оливкова олія

50 мл.

Цедра лимона

0,5 ч. л

Червона цибуля

1 шт.

Петрушка

1 пучок

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.

02

Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.

03

У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Паста-салат із тунцем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua