
Омлет по-італійськи
Не дивно, що така страва як омлет, поширився по всіх країнах світу. Адже будь-яка людина може приготувати його, маючи головний інгредієнт - яйця. У кожній країні існують не тільки якісь особливості приготування, але і назви також різняться. Наприклад в Іспанії омлет називають або просто «тортілла» (tortilla), або уточнююче «тортілла де пататас» (tortilla de patatas). Сама назва вже натякає на присутність картоплі в рецепті. Італійці називають омлет - фріттата. Вона може містити овочі, сир, ковбаси, гриби, і навіть пасту! В Італії в омлет Не додають тільки ті інгредієнти, які містять багато рідини, окремий підхід потрібен і до помідорів. Ми ж пропонуємо вам спробувати рецепт солодкого омлету, який зможе підняти настрій не тільки дітям, але й дорослим.
Інгредієнти
Яйця курячі
10 шт.
Вершки
450 мл.
Малинове варення
100 г.
Борошно
2 ст. л.
Вершкове масло
2 ст. л.
Цукор
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Перемішати всі продукти для соусу, поставити на повільний вогонь, проварити до загустіння і прибрати з плити.
02
Можна додати в соус при варінні цедру апельсина або лимона і ванілін.
03
Збити яйця з молоком, спекти тонкі омлети-млинці.
04
Гарячі млинці змастити варенням і скласти в трикутнички.
05
Полити омлети-трикутники приготованим соусом і подати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів