Манти з картоплею - Image

Манти з картоплею

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Традиційну в Центральній Азії, Туреччині та Пакистані м'ясну страву манти помилково вважають найближчими родичами російських пельменів. Насправді ж, спільного між ними не так вже й багато. По-перше, м'ясо для начинки обов'язково ріжуть на невеликі шматочки і ні в якому разі не перемелюють в фарш. По-друге, готують манти не в киплячій воді, а на водяній бані в спеціальній посуді – мантоварці (манти-каскані). До всього вони в три-чотири рази більше розміру стандартних пельменів. У перекладі з китайського діалекту назва цієї м'ясної страви перекладається як «хліб на пару». Сьогодні пропонуємо Вам приготувати вегетаріанський варіант мантів з картоплею. Ситна і смачна страва підкорить своїм незвичайним смаком.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

300 г.

Вода негазована Аквуля 2л

100 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Картопля фасована

800 г.

Сало

150 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

200 г.

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Сало нарізати кубиками. Змішати картоплю, цибулю, сало, сіль, перець і добре перемішати.

02

Борошно просіяти і по трохи додати воду і сіль. Добре замісити тісто. Накрити тісто харчовою плівкою і поставити на 40 хвилин в прохолодне місце. Потім розкачати тісто, нарізати на квадрати приблизно 10х10 см.

03

У кожен квадрат покласти картопляну начинку, з'єднати діагональні краї і закріпити. Варити на водяній бані або в пароварці близько 30 хвилин. При подачі прикрасити зеленню і, за бажанням, соусом і сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 хв