
Макарони, запечені з помідорами, під сиром
Багато господинь вважають за краще мати в своєму арсеналі рецепти простих і швидких страв. Ось і ми сьогодні представляємо вашій увазі прекрасний швидкий рецепт приготування макаронів, запечених з помідорами, під сиром. Така страва по часу займе у вас всього двадцять хвилин, а зате ваша родина буде сита і нагодована. Комбінація продуктів тут досить звична всім. Адже, макарони, сир і томати завжди поєднуються в будь-якому вигляді. Тут немає ніякого нововведення. Але така страва неймовірно порадує вас своїм смаком. Такі макарони порадують вас і своїм цікавим видом, і приголомшливим смаком. Ви можете готувати їх до звичайнісінького сімейної вечері або обіду.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Pantanella Filini 500г
300 г.
Часник
1 шт.
Перець Мрія чорний горошком 20г
10 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
150 г.
Етапи приготування
01
Макарони зварити. Викласти варені макарони на дно форми для випікання. Нарізати помідори тонкими скибочками, викласти зверху макаронів.
02
Сир натерти на тертці, посипати поверх помідор, присипати перцем.
03
Часник порізати великими шматочками, викласти поверх сиру. Помазати зверху майонезом. Випікати 10-20 хвилин, до готовності. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів