Гусарська запіканка - Image

Гусарська запіканка

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Гусарська запіканка - ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий, і якщо судити тільки за назвою, - старовинний. Нескладний рецепт, а в результаті - смачне, оригінально приготоване м'ясо з овочами. Особливість цієї страви - у поєднанні яловичини і приготованої для неї начинки, одним із головних інгредієнтів якої є дрібно порізаний оселедець. Вже незвично, чи не так? Роблячи розрізи на яловичині через кожні 2 см, потрібно постаратися не прорізати шматок м'яса. Утворені "кишені" щедро заповнити приготовленою начинкою. Можна перев'язати шматки м'яса шпагатом. Замість бульйону можливе використання молока, води, кефіру, сметани.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

1 кг.

Цибуля

1 шт.

Морква

2 шт.

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г

3 шматочки

Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Шматки м'яса натерти сіллю і залишити на 30 хвилин. Зняти філе з оселедця.

02

Дрібно порізати цибулю, моркву, оселедець, але не змішувати.

03

Підсмажити до золотистого кольору моркву і цибулю на олії.

04

З'єднати разом оселедець, пасеровку, яйце, хлібний м'якуш, додати сіль і перець. Добре перемішати.

05

На м'ясі зробити поздовжні розрізи через кожні 2 см.

06

У ці розрізи помістити начинку. На дно форми покласти овочі, які вам подобаються, і залити їх бульйоном.

07

Укласти зверху м'ясо і поставити на 50 хвилин в духовку при температурі 150°C. Після дістати м'ясо і обсмажити на олії.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв