
Паштет французький із печінки (в мультиварці)
Для приготування паштету з печінки вам підійде будь-яка печінка, чи то буде куряча або свинна - справа ваша. Найбільший плюс цього рецепту в тому, що страва готується в мультиварці. Це, по-перше, набагато корисніше, тому що мультиварка зберігає всі корисні компоненти кожного інгредієнта. По-друге, заощаджує ваш час тим, що приготувати сам рідкий фарш можна за короткий час, до того ж поки паштет готується в мультиварці, ви можете приготувати грінки до нього або ж просто відпочити. Особливий смак і аромат додає паштету часник і мускатний горіх. Вершки ж роблять його більш ніжним на смак, ну а яйця - більш ситним.
Інгредієнти
Печінка
700 г.
Яйця
4 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Вершкове масло
100 г.
Часник
1 зубчик
Вершки
300 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Мелений мускатний горіх
за смаком
Зелень
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку очистити від плівок і жилок, нарізати шматочками. Додати масло. Подрібнити масу блендером або пропустити через м'ясорубку. Цибулю нарізати, додати часник, яйця і подрібнити блендером в кашу. З'єднати подрібнену печінку, цибулю, яйця, часник, вершки, сіль, перець за смаком, мелений мускатний горіх. Обережно перемішати рідкий фарш.
02
Форму мультиварки вистелити промасленим папером. Зверху викласти рідку масу.
03
Готувати паштет із печінки в мультиварці на режимі "випічка" 60 хвилин. Паштету дати постояти в мультиварці 20 хвилин (для того, щоб він тримав форму).За допомогою контейнера для варіння на пару обережно вийняти паштет з чаші мультиварки. Перевернути готовий паштет із печінки на блюдо і прикрасити зеленню.
04
Паштет із печінки можна обережно нарізати на шматочки, а можна намазати на бутерброд.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів