Хрусткий засмажений тофу - Image

Хрусткий засмажений тофу

Кількість порцій: 1Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Тофу – корисний, дієтичний натуральний продукт, що представляє собою соєвий сир, славиться гранично високим вмістом білка і з цієї позиції випереджає навіть м'ясо, рибу і курячі яйця. Не дарма його прозвали «м'ясом без кісток». А просочений соєвим соусом і обсмажений з пряними спеціями під хрусткою рум'яною скоринкою, він ще й неймовірно смачний. Така легка і ароматна закуска особливо повинна порадувати вегетаріанців і любителів вишуканої японської кухні. А все завдяки унікальній здатності тофу вбирати соки, смаки і аромати продуктів, з якими його готують. Сам по собі сир має нейтральний смак, але, тим не менш, він вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні.

Інгредієнти

Тофу

200 г

Соєвий соус

50 мл

Суміш перців мелена

20 г

Часник (зубчики)

2 шт

Перець чилі мелений

10 г

Кмин

10 г

Рослинна олія

30 мл

Етапи приготування

01

Трохи притисніть тофу, щоб віджати зайву рідину.

02

Вилийте на тарілку соєвий соус і вмочіть у ньому тофу: залишайте його просочуватися по кілька хвилин з кожного боку.

03

Тим часом змішайте суміш перців, часниковий сік, перець чилі, кмин.

04

Коли тофу просочиться соусом, добре обсипте його спеціями з усіх боків.

05

Смажте в сковороді на великому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.

06

Тофу повинен дуже добре обсмажитися, так що не бійтеся, що він підгорить.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Хрусткий засмажений тофу – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua