
Курячі крильця, мариновані в соєвому соусі та кетчупі
Курячі крильця, мариновані у соєвому соусі та кетчупі – найкращий варіант закуски, що є актуальним для найрізноманітніших обставин. Чоловіча частина вашої сім’ї захоплено спостерігає за розвитком футбольного матчу, за грою улюбленої команди? Потіште домашніх вболівальників хрусткими курячими крильцями! Маринад здатен творити дива з курячим м’ясом. Після запікання в духовці крильця стануть незабутньо смачними, насиченими соусом з широкою палітрою ароматів. Сам процес готування займе у господині зовсім трохи часу. Більшу частину роботи виконає духовка. Тому цей рецепт не втрачає актуальності і стане в нагоді кожен раз, коли ви захочете порадувати близьких смачненьким.
Інгредієнти
Курячі крильця
700 г.
Соєвий соус
150 мл.
Кетчуп
150 мл.
Цибуля
150 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно цибулю дрібно покришити. Змішати соєвий соус і кетчуп. Додати цибулю, перемішати.
02
У маринад покласти крила. Якщо маринад не повністю покриває крила, потрібно додати ще соус і кетчуп. Солити не потрібно, соєвий соус досить солоний. Покласти крила в холодильник на 4 години. Потім викласти у форму для запікання, поставити в духовку.
03
Запікати при температурі 180°С протягом 30-35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів