Курячий бульйон із водоростями норі - Image

Курячий бульйон із водоростями норі

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей суп позичив ідею у Східної кухні. Адже водорості додають у страви далеко не у всіх країнах світу. Але також далеко не всі знають, що вони досить смачні, дуже ароматні і надають страві незвичайний, але приємний смак. Не забуваємо і про те, що водорості - це природне джерело йоду для організму. Крім водоростей у страві ще багато корисних продуктів. Адже в кожному овочі є свої вітаміни і мінерали, які так потрібні нам в різні пори року. І хоча бульйон виходить не дуже то і жирний, але при цьому він чудово підійде як перша страва на сімейний обід. Адже рідке потрібно їсти щодня, а такий суп - це і смачно, і цікаво, і різноманітно.

Інгредієнти

Курка

1,5 кг

Селера

0,5 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Морква

1 шт.

Паста томатна

1 ст. л.

Водорості норі сухі

10 г.

Лавровий лист

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець горошком

5 шт.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно помити курку, залити двома літрами води, покласти в каструлю. До курки додати цибулину, моркву та стебло селери.

02

Потім довести воду в каструлі до кипіння, далі зменшити вогонь. Кинути в бульйон чорний перець, попередньо розкришивши його в ступці, лавровий лист, додати томатну пасту. Варити ще 15 хвилин, потім посолити за смаком і процідити.

03

Нарізати водорослі норі соломкою. Курячий бульйон подавати разом із водоростями.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Курячий бульйон із водоростями норі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua