Курячі грудки alla Parmigiana - Image

Курячі грудки alla Parmigiana

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Просте блюдо в італійському стилі з курячих грудок з помідорами, тушкованими на сковорідці з овочевим соусом і сиром пармезан (звідси і назва страви - Парміджано). Курячі грудки дуже корисний продукт, що є одним з найважливіших складових здорового харчування людини. Адже саме в курячому м'ясі міститься велика кількість вітамінів, кальцію, магнію, міді і навіть фосфор. Інгредієнти страви можна змінювати, особливо тим, хто стежить за своєю фігурою і вважає калорійність кожної страви. Подавати страву краще зі спагеті. Зверху посипати зеленню.

Інгредієнти

Куряча грудка

4 шт.

Борошно

100 г.

Оливкова олія

120 мл.

Вершкове масло

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Часник

4 зубчики

Вино

100 г.

Помідори

500 г.

Цукор

2 ст. л.

Петрушка

1 пучок

Пармезан

200 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Філе помити, обсушити, добре відбити м'ясо кухонним молотком. У тарілку насипати борошно. Додати сіль і перець. Добре обваляти м'ясо в борошні з двох сторін.

02

На сковороді нагріти оливкову олію. Додати трохи вершкового масла. Викласти м'ясо на сковороду. Обсмажити м'ясо з двох сторін.

03

На сковороду покласти дрібно нарізану цибулю і часник. Обсмажити їх до золотистого кольору. Через 3 хвилини влити на сковороду вино. Додати дрібно подрібнені помідори. Добре перемішати і додати цукор. Тушкувати соус 20 хвилин.

04

Додати в соус дрібно нарізану зелень. Всипати трохи тертого сиру пармезан.

05

Викласти в соус м'ясо і посипати його тертим сиром. Накрити сковороду кришкою і тушкувати м'ясо ще 2 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Курячі грудки alla Parmigiana – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua