
Севіче з сібаса
Якщо хочеться урізноманітнити рибне меню і приготувати щось пікантне, незвичайне і корисне, то перуанська страва під назвою севіче - те, що потрібно. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує зробити її з сібаса - білої риби з ніжним м'ясом, в якому мінімум кісток і калорій, а також особливий маринад до нього.
Інгредієнти
Сібас (філе)
300г
Червона цибуля
60г
Батат (відварений)
150г
Кінза
35г
Чилі халапеньйо
25г
Морська сіль
за смаком
Паста чилі
10г
Лайм
280г
Імбир свіжий
10г
Часник
5г
Етапи приготування
01
Приготуйте маринад «тигрове молоко»: змішайте нарізані часник, імбир, 15 г кінзи, сік лайму. Дайте трохи постояти, процідіть, додайте сіль і пасту.
02
Шматочки філе викладіть в миску і посоліть, залиште ненадовго. Додайте маринад і залиште ще на пару хвилин.
03
Зваріть батат
04
Змішайте мариновану рибу з дрібно нарізаною цибулею, бататом, чилі та кінзою. Подавайте!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів