Тушковані курячі ніжки по-китайськи - Image

Тушковані курячі ніжки по-китайськи

Кількість порцій: 2Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кулінарні традиції китайської кухні сягають корінням далеко в століття. Вважаючись однією з найдавніших в світі, вона удосконалювалася і розвивалася протягом довгих трьох тисяч років, дбайливо зберігаючи той цінний досвід, знання і таємниці, які дозволяють китайській їжі заслужено залишатися найкориснішою і смачною у світі. Приготувати курячі ніжки за нашим рецептом не складе труднощів. І набір продуктів, в якому, до речі, немає нічого екстраординарного, теж цілком доступний. Проте у результаті Ви отримаєте чудову традиційну страву китайської кухні – соковите і ароматне куряче м'ясо з незвичайним смаком в густому, тягучому соусі. На гарнір можна подати варений рис або овочі, тушковані в цьому ж соусі. Приємного Вам апетиту.

Продукти для рецепту

Ніжки курячі копчені
269.00

Ніжки курячі копчені

за 1 кг

Інгредієнти

Ніжки курячі копчені

300 г

Цибуля

1 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

80 мл

Сіль Єгипет

1 ч.л.

Оцет рисовий Akura 200мл

2 ч.л.

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

2,5 ст.л.

Соус соєвий Chong 1л

3 ст.л.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

2 склянки

Етапи приготування

01

Цибулю дрібно покришіть і обсмажте до золотистого кольору. Цибулю видаліть (він нам не знадобитися), а олію збережіть.

02

М'ясо курячих ніжок звільніть від кісток і наріжте на досить великі шматки.

03

У глибоку сковороду влийте бульйон, посоліть, додайте рисовий оцет і соєвий соус.

04

Опустіть в сковороду шматки м'яса, укладаючи їх щільно поруч один з одним шкіркою вниз. Тушкуйте на середньому вогні.

05

Коли кількість відвару зменшиться на 2/3, курка буде готова. Заправте відвар крохмалем, добре перемішайте.

06

М'ясо кілька разів переверніть і облийте олією, в якій смажилася цибуля. Страва готова до подачі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв