Турнедос із індички - Image

Турнедос із індички

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Грудинка індички

600 г.

Масло вершкове

80 г.

Помідори

4 шт.

Спаржа

500 г.

Шпинат

500 г.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати філе індички невеликими шматками і за допомогою нитки надати їм форму кульок.

02

Шпинат зварити і пропустити через сито.

03

Зварити спаржу. Нарізати помідори часточками, додати сіль і перець.

04

Підсмажити м'ясні кульки на вершковому маслі. Додати посічену петрушку, помідори, шпинат і спаржу. Перемішати, просмажити ще 3 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв