Бретонський пиріг зі смородиною та яблуками - Image

Бретонський пиріг зі смородиною та яблуками

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Бретонський пиріг зі смородиною та яблуком не тільки полонить ваше серце і шлунок з першого разу, але і стане вашим улюбленим десертом. Готувати його зовсім не складно, а виглядає він не просто апетитно, а вишукано, дорого і дивовижно. Смородина і яблука нагадають вам про літо в будь-яку пору року, навіть у люту зиму. До того ж, ці фрукт та ягода подарують організму великий заряд енергії і корисних речовин. Саме яблуко і смородина захищають наш імунітет від зовнішніх подразників, дбають про виснажені організми. Солодкий, ніжний аромат поширитися навіть за межі вашого будинку і подарує радість і бажання скоріше потрапити додому випадковим перехожим.

Інгредієнти

Борошно

150 г.

Вершкове масло

120 г.

Цукор

120 г.

Яйця

3 шт.

Ванільний цукор

15 г.

Смородина

120 г.

Яблуко

1 шт.

Етапи приготування

01

М'яке вершкове масло збити з цукром і ванільним цукром.

02

Додати яйце і жовтки (2 шт.). Ще раз добре збити.

03

Додати борошно, збити до однорідного стану.

04

Обережно ввести смородину.

05

Викласти тісто у форму (приблизно 20 см. діаметром), розрівняти. Поставити форму в холодильник на 2 години (або на ніч).

06

Яблуко очистити і розрізати його на 10-12 часточок. Укласти часточки яблук по колу на тісто.

07

Поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Випікати 40-45 хв.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Бретонський пиріг зі смородиною та яблуками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua