Свинина в горіхах - Image

Свинина в горіхах

Кількість порцій: 3Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Свинячу вирізку за цим рецептом попередньо маринують. Склад маринаду досить цікавий. Головні інгредієнти - мед, соєвий соус і спеції. Вдалий маринад - запорука успіху в приготуванні м'ясної страви. Другий важливий момент - використання для обвалювання м'яса оригінальної паніровки з кунжуту, маку і арахісу, заздалегідь обсмажених на сухій сковороді. Дві цих нескладних маніпуляції дозволять підготувати свинину до запікання в духовці. Саме ж запікання нетривале за часом і не вимагає Вашої участі. Смачна й ароматна "Свинина в горіхах" готова. Смачного!

Продукти для рецепту

Вирізка свиняча
339.90 - 399.90

Вирізка свиняча

за 1 кг

Інгредієнти

Вирізка свиняча

300 г.

Петрушка 70г

5 гілочок

Соус соєвий Chong 1л

3 ст. л.

Мед Літній Мед 750г

1 ст. л.

Сіль Єгипет

1 щіпка

Коріандр Еко мелений 20г

0, 5 ч. л.

Базилік Kotanyi подрібнений 9г

0, 5 ч. л.

Перець духмяний Еко 20г

0, 5 ч. л.

Розмарин, шт

1 щіпка

Кунжут

3 ст. л.

Мак харчовий

3 ст. л.

Арахіс смажений

3 ст. л.

Етапи приготування

01

Змішати мед, соєвий соус і спеції, додати петрушку, дрібку солі. М'ясо залити маринадом на 1 годину.

02

Для панірування кунжут, мак і арахіс обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

03

На паніровку покласти замариновану свинину, обваляти її з усіх сторін.

04

Запікати при температурі 240°C 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв