Стір-фрай із яловичини - Image

Стір-фрай із яловичини

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Стір-фрай - це не якась конкретна страва, а дуже популярна по всій Азії технологія приготування їжі. Таким чином можна приготувати практично все. Всі продукти для стір-фрая потрібно нарізати завчасно, оскільки все готується дуже швидко і часу на підготовку немає. «Stir-fry» в буквальному значенні слова означає «смажити, помішуючи». Тому помішувати страву стір-фрай з яловичини дійсно варто постійно. Можна лопаткою, а можна енергійними рухами воком. Вок - це велика сковорідка з опуклим дном і високими стінками, зроблена з тонкої сталі. За рахунок таких помішуваннь вміст вока ніколи не пригорає, швидко і рівномірно обсмажується і при цьому обволікується соусом і хрусткою скоринкою. У цьому і є весь секрет стір-фрая.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

400 г.

Перець чилі червоний

1 шт.

Імбир

1 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

2 ст.л.

Спаржа зелена 250г

16 стеблів

Часник

3 шт.

Соус соєвий Chong 1л

3 ст.л.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

1 ст.л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо порізати тонкими шматочками. Викласти спаржу в каструлю з підсоленою водою, варити 3 хвилини.

02

Поставити на вогонь сковороду, вилити олію, додати імбир і часник, через 2 хвилини викласти нарізане м'ясо. Смажити до готовності м'яса.

03

Додати в сковороду спаржу і чилі. Тушкувати 3-5 хвилин. Додати вино і соус. Тушкувати ще хвилин 5. Зняти з вогню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв