Спагеті al frutti di mare - Image

Спагеті al frutti di mare

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Це ароматне блюдо сподобається всім любителям морепродуктів. Спагеті в даному рецепті варяться в підсоленій воді, але не до повної готовності. Заморожені морепродукти готують на сильному вогні до випаровування води наполовину. Або ж прожарюють в оливковій олії на сковороді. Обов'язковим компонентом даного рецепту є біле вино. На його основі готується соус з морепродуктів. До морепродуктів і вина додають часник, цибулю, помідори, зелень. Подається це блюдо відразу гарячим, зверху можна притрусити рубаною петрушкою.

Продукти для рецепту

Макарони Чумак Спагеті 400г
59.99

Макарони Чумак Спагеті 400г

400 г

Інгредієнти

Макарони Чумак Спагеті 400г

500 г.

Кільця кальмарів Vici в паніровці 300г

100 г.

Мідії пікантні

100 г.

Восьминіг відбитий свіжоморожений

100 г.

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Петрушка 70г

за смаком

Цибуля

1 шт.

Часник

1 зубчик

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Зварити пасту до напівготовності.

02

Просмажити на сковороді під кришкою морепродукти з рубаним часником, дрібно нарізаною цибулею і свіжою зеленню в оливковій олії.

03

Додати біле вино і свіжі нарізані помідори, готувати 2 хвилини і приправити сіллю, перцем.

04

Додати пасту до соусу і перемішати. Просмажити протягом 7 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв