Салат «Гранатовий браслет» - Image

Салат «Гранатовий браслет»

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Гранатовий браслет - салат незвичайний за формою. До того ж ще він і красивого насиченого темно-червоного кольору. Та й на смак він не гірший. Зернятка гранату корисні і смачні, надають салату вишуканість і красу. Крім граната у страві зібралося ще багато корисних інгредієнтів. Буряк - у ньому багато вітаміну С, міді і фосфору. Морква ж - джерело каротину, що добре для зору. А куряче філе робить салат більш ситним, але не калорійним. У поєднанні з горіхами виходить незвичайний смак, який припаде до смаку всім вашим гостям.

Інгредієнти

Цибуля

3шт

Буряк

2шт

Яйця

2шт

Морква

2шт

Картопля

4шт

Майонез

200г

Куряче філе

300г

Гранат

1шт

Очищені волоські горіхи

50г

Етапи приготування

01

Буряк, моркву, картоплю і яйця відварити до готовності. Варені овочі та яйця очистити і натерти на крупній тертці в окремі миски. Куряче філе вимити, залити гарячою водою, довести до кипіння і варити 25-30 хв., до м'якості.

02

Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити в розігрітій соняшниковій олії, 6-7 хв.

03

Куряче філе вийняти з бульйону. Дати трохи охолонути і нарізати маленькими шматочками. Посолити і поперчити. Горіхи нарізати ножем, змішати з буряком і трохи посолити.

04

У центр великої плоскої тарілки поставити склянку. Викласти навколо неї шар картоплі у вигляді кола. Змастити тонким шаром майонезу. Куряче філе змішати з обсмаженою цибулею, розкласти на картоплю і змастити майонезом.

05

Далі шар з моркви і заправки, за ним - шар з буряка з горіхами, покрити майонезом. Гранати очистити від шкірки і перегородок. Розібрати на зернятка. На буряки із заправкою густо нанести гранатові зернятка. Обережно прибрати склянку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат «Гранатовий браслет» – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua