Різнокольорове безе - Image

Різнокольорове безе

Кількість порцій: 12Час приготування: 2 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Що може зрівнятися з легким і надзвичайним смаком солодкого безе? Хіба що тільки безе різнобарвне. Такий десерт із задоволенням проковтнуть і дітки, і дорослі. Безе - відмінна альтернатива величезним тортам, з якими потрібно занадто довго возитися, а виходять вони дуже великі і калорійні. Тут же десерт дуже легкий, маленький, порційний. Його досить просто зробити, але виглядає він ефектно. Тому не бійтеся його робити, навіть якщо раніше ви не мали справу з випічкою. Ваші старання з різнобарвним безе будуть винагороджені усіма, хто спробує хоча б один шматочок. А ви від цього отримаєте подвійне задоволення.

Продукти для рецепту

Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
94.00 - 155.90

Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг

1 кг

Інгредієнти

Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг

3 шт.

Цукрова пудра Aro 250г

3/4 ст.

Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г

1/2 ч. л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1/2 ч. л.

Барвник харчовий Badia 35мл

1 капля

Етапи приготування

01

Відокремити яєчні білки від жовтків (знадобляться тільки білки).

02

Збити білки в піну за допомогою міксера.

03

Додати 1 чайну ложку цукру, потім ще раз збити білки вінчиком. Додати цукор, що залишився, постійно збиваючи.

04

Змішати крохмаль і лимонний сік, додати до маси. Безе має виглядати гладеньким і глянцевим.

05

Розділити безе на 4 чашки. Додати в кожну чашку по невеликій краплі харчового барвника різних кольорів.

06

Перемішати лопаточкою безе і барвник. Заправити безе в кондитерський мішечок. Видавити порції безе на деко.

07

Випікати в духовці при 140°С приблизно 30-35 хвилин, потім зменшити температуру до 120°С і підсушувати ще 30 хвилин. Потім, дістати деко з безе і охолодити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв