
Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку
Попереду на нас чекає низка свят, які відзначають традиційно з романтичною вечерею при свічках. Пропонуємо порадувати свою другу половинку і приготувати оригінальний і незвичайний десерт для дорослих - равіолі з ананаса в коньяку. Ніжний вишуканий смак подарує блюду поєднання ананаса, полуниці і лайма. Коньяк, в якому ми маринуємо наші фрукти, розкриє істинний характер страви і вигідно підкреслить кожну смакову ноту десерту. Не так важко буде приготувати цю страву будь-якому представникові сильної половини людства, якщо скористатися нашим рецептом. Подаруйте вашим коханим незабутню мить, адже закохані серця не підвладні ні віку, ні часу!
Інгредієнти
Лайм
0, 5 шт.
Коньяк
6 ст. л.
Цукрова пудра
3 ст. л.
Полуниця
150 г.
Ананас
0, 5 шт.
Етапи приготування
01
Ананас помити, очистити і нарізати на тонкі шматочки. Пласти ананаса залити коньяком.
02
Нарізати лайм, викласти зверху ананаси і залишити маринуватися на ніч.
03
Полуницю добре помити, дрібно нарізати і додати до неї цукрову пудру.
04
Викласти ананаси, всередину кожного викласти начинку з полуниці і притиснути краї.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів