Соус песто з кедровими горішками - Image

Соус песто з кедровими горішками

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Давайте на деякий час зануримося в прекрасний світ італійської кухні. У ній так багато особливостей і різних страв, які славлять цю кухню на весь світ. Італійці - народ хоч і гарячий і швидкий, але вони встигають приділяти увагу навіть таким дрібницям як соус. У них на столі має бути все бездоганне, а тим більше такі маленькі деталі. Ось вони і вигадують різні соуси, і, не будемо лукавити, у них це добре виходить. Наприклад, в соусі песто зібралися такі інгредієнти, які не тільки добре поєднуються разом, але і при цьому несуть користь вам і вашому організму. А що може бути краще, ніж смачний ароматний соус, який при цьому ще й корисний?

Продукти для рецепту

Базилік зелений, шт
87.40 - 124.00

Базилік зелений, шт

Інгредієнти

Базилік зелений, шт

50 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

50 г.

Горіх кедровий Kilojo сушений 50г

2 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

100 мл.

Часник

2 зуб.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно вимити базилік. Потім зняти з нього зайву воду шляхом протирання за допомогою паперового рушничка. Після цього потрібно часник порізати на невеликі шматочки.

02

Натерти сир пармезан. Потім додати кедрові горіхи. В блендері всі інгредієнти змішати до однорідної маси.

03

Додати оливкову олію. ЇЇ кількість можна змінювати залежно від уподобань і цілей використання соусу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв