
Печінка теляча по-бразильськи
Печінка - це дуже корисний і цінний продукт, що підвищує гемоглобін і поліпшує імунітет. Її обов'язково потрібно включати в свій раціон. Це рекомендація медиків і дієтологів. У запропонованому рецепті використовується теляча печінка. Вона м'якше, ніжніше і на смак приємніше, ніж яловича печінка. Колір - світло-коричневий. Телячу печінку, як втім і інші види печінки, не піддають тривалій термічній обробці, оскільки всі її корисні властивості зведуться до мінімуму. Особливість цієї страви бразильської кухні в тому, що печінку попередньо маринують протягом досить тривалого часу (8-10 годин). А сам процес приготування багато часу не займе.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пінка-автозасмага для тіла Lirene Еспресо 150мл
550 г.
Банани SantaVita сушені 100г
350 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
60 мл.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
300 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
160 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
120 г.
Лист лавровий
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати печінку тонкими шматочками, посолити і поперчити за смаком, залити вином, додати лимонний сік, додати також попередньо натерту цибулю, маринувати протягом 8-10 годин.
02
Розігріти сковороду з олією, викласти печінку і обсмажити. Потім влити маринад, додати лавровий лист і тушкувати ще протягом 3-4 хвилин на середньому вогні. За хвилину до готовності додати банан, який до цього необхідно виделкою розім'яти. Додати лимонний сік в сковороду, перемішати.
03
Подавати відразу ж. Як гарнір використовується рис.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів