Осіння галета - Image

Осіння галета

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Коли, крім не восени можна накопичити необхідні на зиму вітаміни?! Пропонуємо вам страву, яка допоможе вам зробити це. Осіння галета – це дивовижне поєднання різноманітних овочів, що включають в себе всі смаки цієї прекрасної пори року. Перелік потрібних нам для приготування компонентів вражає своєю різноманітністю та можливістю доповнювати один одного. Ми маємо смачну начинку, що включає в себе неймовірно свіжі баклажани в поєднанні з соковитими помідорами, ніжним гарбузом та червоним болгарським перцем – такий кулінарний шедевр принесе вам як естетичну насолоду, так і велику поживну цінність, а додавання духмяного чебрецю, прикрасить страву приємним ароматом. Тому готуйте таку страву для своїх рідний і дозвольте осені подарувати вам свої скарби.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

270 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Вода негазована Аквуля 2л

60 мл.

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

60 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Баклажани гриль

1 шт.

Кабачок

1 шт.

Помідори черрі Polan мариновані 660г

100 г.

Цибуля червона

1 шт.

Гарбуз Хоккайдо

250 г.

Перець зелений фасований

1 шт.

Розмарин, шт

щіпка

Чебрець (тим'ян), шт

2 гілочки

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ч. л.

Часник

3 зубчіка

Сир Сиророб Фета 55%

100 г.

Сіль Єгипет

щіпка

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Пюре Reggia томатне 680г

4 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Змішати всі інгредієнти для тіста та замісити його до м'якості.

02

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на скибочки. Нарізати також на великі скибочки перець, кабачок, баклажан. Викласти на деко, посипати цукром, сіллю, і запікати 15-20 хвилин при температурі 220°C. Овочі повинні бути майже готові.

03

Для соусу: помідори подрібнити блендером в пюре, додати цукор, сіль. Тісто розкачати в коло діаметром приблизно 40 см. Змастити соусом, залишаючи по 5 см. тіста з краю без соусу.

04

Викласти начинку на тісто, залишаючи вільними краї, посипати порізаним на скибочки часником, порізаною півкільцями цибулею, розмарином і чебрецем, все перемішати.

05

Защіпнути галету по краях, викласти помідори черрі і сир. Запекти при температурі 200°C 35-40 хв.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв