Лазанья зі шпинатом і кисломолочним сиром - Image

Лазанья зі шпинатом і кисломолочним сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 55 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Лазанья - це і макаронний виріб у вигляді плоского квадрата або прямокутника, і популярна страва італійської кухні, яку готують з цього макаронного виробу, чергуючи залиті соусом листи тіста з начинкою. Існує дуже багато варіантів начинки для лазаньї. У запропонованому рецепті дуже смачна начинка зі шпинату і сиру. Листи лазаньї можна придбати в супермаркеті у відділі макаронних виробів, і Вам залишиться тільки слідувати інструкції на упаковці. В основному листи тіста потрібно відварювати, але можна знайти у продажу і такі, які просто замочують перед приготуванням страви в гарячій воді. Є також готові напівфабрикати. Просто і практично!

Продукти для рецепту

Макаронні вироби Auchan Лазанья 500г
84.90

Макаронні вироби Auchan Лазанья 500г

500 г

Інгредієнти

Макаронні вироби Auchan Лазанья 500г

6 шт.

Шпинат Spela різаний порцiйний заморожений 300г

400 г.

Сир кисломолочний 9%

200 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

200 г.

Масло вершкове домашнє

150 г.

Цибуля

1 шт.

Часник

1 зубчик

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Борошно 7 1кг

50 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Етапи приготування

01

У невеликій каструльці розтопити вершкове масло і, постійно помішуючи, всипати борошно, обсмажити 2 хвилини. Потім тоненькою цівкою, постійно помішуючи, влити молоко, довести до кипіння і тримати на повільному вогні до загусання. Приправити сіллю, чорним перцем і тертим мускатним горіхом. Соус готовий.

02

В окріп по одному опускати листи лазаньї. Витягати через 1-2 хвилини.

03

Шпинат розморозити. У великій сковороді нагріти оливкову олію, обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати шпинат. Приправити сіллю і перцем, добре перемішуючи. Готувати 3-5 хвилин, поки шпинат не почне в'янути. Прибрати сковороду з вогню. У шпинат вбити яйце і додати кисломолочний сир.

04

Духовку розігріти до 190°C.

05

У форму для запікання влити частину соусу, укласти перший лист, зверху - начинку. Закрити другим листом, полити соусом.

06

Продовжувати чергувати листи, соус і начинку. Останній шар - лист намазаний соусом.

07

Запікати протягом 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв