Китайський суп з фрикадельками і деревними грибами - Image

Китайський суп з фрикадельками і деревними грибами

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Незважаючи на те, що китайські господині використовують для приготування першого приблизно ті ж продукти, що і ми з вами (м'ясо, птиця, капуста), смак традиційних домашніх супів нам не здасться банальним, адже в їхньму складі зустрічаються ще й такі компоненти як, наприклад, водорості або сухі деревні гриби. До речі, китайці вважають, що використання сухих складових у супі навіть бажаніше, оскільки це робить смак бульйону більш насиченим. Давайте перевіримо це на практиці і приготуємо китайський традиційний суп із фрикадельками зі свинини, деревними грибами і капустою.

Продукти для рецепту

Свинина котлетна натуральна
299.90

Свинина котлетна натуральна

за 1 кг

Інгредієнти

Свинина котлетна натуральна

250 г

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Капуста Пекінська

невеликий кочан

Вермішель рисова Sa Giang 200г

50 г

Цибуля

1 шт.

Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл

0,5 см

Сіль Єгипет

1 ч.л.

Чорний перець Каміс горошком млинок 42г

1 г

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

1 ст.л.

Бульйон м'ясний Велика ложка 10г

1 л

Олія кунжутна Auchan 240мл

0,5 ст.л.

Етапи приготування

01

Гриби замочити, як зазначено на упаковці.

02

М'ясо з цибулею і коренем імбиру дуже дрібно порубати (можна зробити це за допомогою подрібнювача).

03

Крохмаль розвести в невеликій кількості холодної води.

04

У чашку викласти рублене м'ясо, влити крохмаль, 100 мл. м'ясного бульйону, вбити яйце і додати 1/4 ч.л. солі. Все як слід перемішати.

05

У глибоку сковороду влити решту бульйону, на сильному вогні довести його до кипіння, потім зменшити вогонь до слабкого.

06

З фаршу сформувати фрикадельки діаметром 2 см. і опустити їх в киплячий бульйон.

07

Трохи проварити, зняти піну, що утворилася, покласти у бульйон гриби муер і влити воду, в якій їх замочували.

08

З капусти повністю зняти верхній шар листя, зберігши тільки серцевину - саме вона знадобиться для супу. Покласти отриману сердцевинку в бульйон і продовжувати варити. Ввести рисову вермішель і ще трохи проварити.

09

Коли бульйон знову закипить, додати чорний перець і ще 1/4 ч.л. солі. У самому кінці готування, коли капуста і фрикадельки добре зваряться, влити кунжутну олію.

10

Китайські супи заведено подавати на стіл у великій супниці. Можна посипати суп дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв