
Фрикадельки по-італійськи
Соковиті фрикадельки по-італійськи – відмінний варіант сімейного обіду або вечері. Страва гармонійно поєднується абсолютно з будь-яким гарніром: будь то традиційна паста або відварна картопля. Класичний рецепт італійських фрикадельок включає пікантний сир пармезан і середземноморську пряність орегано, яка ідеально підкреслює смак яловичого фаршу. Сформуйте мокрими руками невеликі кульки діаметром три-п'ять сантиметрів (розміром з волоський горіх). Поки запікаються фрикадельки, окремо можете приготувати томатний соус з базиліком, кінзою, петрушкою і полити їм приготовані м'ясні кульки. Дуже смачно, спробуйте.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш яловичий
750 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сухарі панірувальні
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Приправа Часник гранульований
2 ст. л.
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Часник та петрушка Badia 141,7г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Сир натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти в одній великій мисці.
02
Зліпити з отриманої суміші невеликі фрикадельки.
03
Розігріти духовку до 180°С і розкласти фрикадельки на деко.
04
Поставити деко в духовку і запікати 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів