Фрикадельки по-італійськи - Image

Фрикадельки по-італійськи

Кількість порцій: 7Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Соковиті фрикадельки по-італійськи – відмінний варіант сімейного обіду або вечері. Страва гармонійно поєднується абсолютно з будь-яким гарніром: будь то традиційна паста або відварна картопля. Класичний рецепт італійських фрикадельок включає пікантний сир пармезан і середземноморську пряність орегано, яка ідеально підкреслює смак яловичого фаршу. Сформуйте мокрими руками невеликі кульки діаметром три-п'ять сантиметрів (розміром з волоський горіх). Поки запікаються фрикадельки, окремо можете приготувати томатний соус з базиліком, кінзою, петрушкою і полити їм приготовані м'ясні кульки. Дуже смачно, спробуйте.

Продукти для рецепту

Фарш яловичий
264.90

Фарш яловичий

за 1 кг

Інгредієнти

Фарш яловичий

750 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

150 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Сухарі панірувальні

100 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл.

Приправа Часник гранульований

2 ст. л.

Орегано Auchan 20г

1 ч. л.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

1 ч. л.

Часник та петрушка Badia 141,7г

2 ч. л.

Етапи приготування

01

Сир натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти в одній великій мисці.

02

Зліпити з отриманої суміші невеликі фрикадельки.

03

Розігріти духовку до 180°С і розкласти фрикадельки на деко.

04

Поставити деко в духовку і запікати 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв