
Салат із шинкою "П'ятірка"
Італійський салат із шинкою "П'ятірка" стане для вас і гарніром, і салатом, і закускою. А приготувати таку страву може будь-хто. Адже, часу на її приготування потрібно зовсім небагато. Він вас виручить навіть тоді, коли ви дуже поспішаєте. Листя салату і маслини додадуть смаку салату солодкуватий присмак і зроблять його більш пікантним. А яйця, мариновані шампіньйони і шинка цілком наситять організм білками і вуглеводами. Тільки спробувавши цей салат, ви зрозумієте, чому він носить таку назву. Адже, італійська кухня славиться своєю пікантністю і вишуканістю на всі п'ять балів. Салат прикрашається двома салатними листям, тому інша прикраса тут може бути недоречною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Гриби Печериці мариновані по-домашньому
100 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Салатник Листя порцеляна 15х7см 500мл
4 шт.
Етапи приготування
01
Яйця відварити, шинку порізати невеликими брусочками.
02
Порізати гриби пластинками.
03
Маслини порізати кружальцями.
04
Яйця порізати невеликими шматочками.
05
Змішати шинку, печериці, маслини, яйця, кукурудзу.
06
Посолити за смаком, заправити майонезом.
07
Викласти в склянку по 2 салатних листа уздовж стінок, всередину акуратно покласти салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів