Гуляш у кубинському стилі - Image

Гуляш у кубинському стилі

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кубинська кухня відрізняється різноманітністю і простотою в приготуванні. Для приготування м'ясних страв кубинці воліють більше свинину або курятину. Також не можна уявити кубинську кухню без овочів. Кубинці взагалі великі шанувальники гострої їжі. Одним із таких рецептів кубинської кухні є гуляш в кубинському стилі. На смак він гострий, ніжний і ситний. Готувати його краще з курячих грудок, очищених від шкіри і кісточок, і порізаних кубиками свинячих сосисок. На гарнір до гуляшу прийнято подавати зелений салат.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Грудинка куряча

450 г.

Сосиски Самобранка Філейкі

4 шт.

Цибуля шалот 250г

225 г.

Стебло селери

4 шт.

Часник

1 шт.

Хліб Кулиничі Пшеничний із борошна першого сорту нарізаний 600г

2 ст. л.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

за смаком

Спеція Кумін мелений

0,5 ч. л.

Спеція Кориця мелена

0,5 ч. л.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

2 ст. л.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

450 мл.

Картопля фасована

6 шт.

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду із олією, викласти нарізану курку та цілі сосиски. Обсмажувати на маленькому вогні 8 хвилин. Дістати сосиски зі сковороди, нарізати шматочками. Перекласти сосиски і курку в каструлю, залишити.

02

Викласти в сковороду нарізані цибулю, селеру, перець, обсмажувати на олії 5 хвилин, помішуючи. Додати овочеву суміш зі сковороди в каструлю до курки і сосисок, присипати борошном, перемішати. Додати чебрець, кумин і корицю, перемішати.

03

Духовку розігріти до 200ºС. Проколоти картоплю в декількох місцях ножем, натерти олією, викласти на деко, посолити. Випікати 1-1,5 години до золотистого кольору. Дістати картоплю і розрізати кожну на чотири частини.

04

Змішати томатну пасту з курячим бульйоном, влити в каструлю з м'ясом. Поставити на середній вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи. Зменшити вогонь, накрити кришкою. Тушкувати 20 хвилин до м'якості овочів.

05

При подачі на тарілки викласти картоплю, зверху м'ясну суміш з каструлі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 хв