
Грецький пиріг з м'ясом
Якщо ви знайшли в холодильнику хороший шматок м'яса і думаєте, що б таке швидке з нього приготувати, тоді скористайтесь нашим рецептом пирога з м'ясом. Для його приготування досить в найближчому магазині купити листкове тісто, а вдома викласти на нього фарш. Зауважте, не треба возитися з тістом, бруднитися в борошні, витрачати багато часу. Ви просто викладаєте м'ясо на тісто, і можете забути про пиріг на півгодини. Це добре економить час, протягом якого можна зайнятися приготуванням салату або будь-якої іншої страви, яким ви вирішили доповнити пиріг. Рецепти таких простих страв завжди повинні бути під рукою у дбайливої господині, щоб швидко приготувати смачну вечерю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
1 кг.
Фарш свинячий
500 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г.
Сир Бринза 35%
300 г.
Кріп 70г
20 г.
Петрушка 70г
20 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно підготувати фарш. Для цього обсмажити його до готовності. Потім обсмажити 2 цибулини і додати у фарш разом із тертим сиром, бринзою, порізаною зеленню і сирими яйцями.
02
Половину листкового тіста розгорнути та покласти на деко. На нього покласти зверху начинку і накрити другою половиною тіста. Краї ретельно закрити. Проколоти кілька разів виделкою і зверху змастити яйцем.
03
Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів