Фунчоза з тунцем від провідних ресторанів - Image

Фунчоза з тунцем від провідних ресторанів

Кількість порцій: 1Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Азіатська локшина фунчоза - відмінна основа для багатьох страв. Вона універсальна – поєднується з рибою, м'ясом, овочами, морепродуктами. Її приготування не забирає багато часу і сил. Прозора локшина, яку називають скляною, може зробити страву цікавою і екзотичною. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує готувати її з рибою і кальмарами, а заправити незвичайним соусом.

Інгредієнти

Фунчоза

50г

Тунець

75г

Устричний соус

15мл

Біле вино

30мл

Соєвий соус

15мл

Рибний соус

10мл

Кальмар

50г

Капуста пекінська

30г

Кінза

3 гілочки

М'ята

2 гілочки

Перець болгарський

30г

Помідори черрі

30г

Зелена цибуля

Лайм

1 долька

Часник

2 зубчика

Перець чілі

Імбир

Кунжут

Перець чорний

за смаком

Сіль

за смаком

Цукор

за смаком

Етапи приготування

01

Приготуйте часниково-рибну олію: для цього достатньо покласти розчавлені зубчики часнику в олію, злиту з консервованого тунця.

02

Приготуйте локшину: витягніть з упаковки, залийте окропом. Вона буде готова за 5 хв.

03

Обсмажте кальмара, нарізаного шматочками, в рибно-часниковій олії. Найкраще робити це на сковорідці вок.

04

На часниково-рибній олії обсмажте болгарський перець, помідори черрі і пекінську капусту. Додайте імбир і перець чилі. Овочі закладайте по черзі.

05

Додайте до овочів у сковороді ще олії, відправте до них тунець і кальмари, поперчіть. Налийте біле вино і випарюйте.

06

Додайте до страви фунчозу. Влийте всі соуси, посоліть, поперчіть, добре вимішайте.

07

Коли сковорідка вже вимкнена, всипте кунжут і дрібно нарізану зелену цибулю.

08

При подачі прикрасьте шматочком лайму, листочками м'яти і кінзою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Фунчоза з тунцем від провідних ресторанів – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua