
Домашня локшина по-китайськи
Хороші новини для любителів китайської кухні. Наш рецепт сьогодні саме для вас. Ні, ми не будемо пропонувати вам напівфабрикати з супермаркету або робити замовлення з сумнівних продуктів додому. Набагато краще приготувати щось новеньке самому. Під чимось надзвичайним ми маємо на увазі локшину по-китайськи. Не дивлячись на те, що спершу ця страва може здатися занадто простою і занадто домашньою, все ж переваги у неї є. Наприклад, навіть той факт, що сама локшина готується зовсім іншим способом, ніж та, до якої ми звикли. По-друге завдяки бульйону з курки і решті інгредієнтів ця страва стає схожою більше на суп, на першу гарячу страву. Але разом з цим вона досить ситна і дуже смачна, особливо вона сподобається тим, хто обожнює морепродукти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
450 г
Куряче філе Алан варено-копчене
50 г
Філе рибне хрумке
50 г
Креветки 90/120
50 г
Зелень мікс 100г
25 г
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1,5 л
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
0,5 г
Соус соєвий Chong 1л
0,5 мл
Сіль Єгипет
2,5 г
Етапи приготування
01
Борошно просійте гіркою, трохи посоліть, зробіть у ній поглиблення і, по одному додаючи яйця, замісіть тісто. Воно повинне добре розкочуватися. При необхідності додайте ще борошна або трохи теплої води. Скачайте тісто в кулю, накрийте рушником і залиште приблизно на 15 хвилин.
02
Зелень промийте, наріжте і ошпарте окропом. Імбир дрібно наріжте.
03
Креветки, якщо вони великі, дрібно наріжте. Куряче та рибне філе наріжте дуже тонкими, прозорими маленькими пластиками. Рівним шаром розкладіть ці продукти на тарілці, посипте імбиром, збризніть соєвим соусом і вином і поставте в холодильник маринуватися.
04
У каструлі доведіть до кипіння близько 3 літрів води.
05
Тим часом на присипаної борошном поверхні розкачайте в тонкий пласт тісто, складіть його навпіл і наріжте досить тонку локшину.
06
Протягом декількох хвилин відваріть отриману локшину, дістаньте шумівкою, викладіть в тарілку і посипте зеленню.
07
Курячий бульйон доведіть до кипіння, посоліть і одразу ж влийте в супницю.
08
Відразу подавайте суп на стіл, опустіть в нього замариновані курку, рибу і креветки - вони повинні відразу зваритися. Слідом за цим опустіть локшину із зеленню, розмішайте все паличками - можна приступати до їжі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів