Запіканка з курячої печінки по-італійськи - Image

Запіканка з курячої печінки по-італійськи

Кількість порцій: 5Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Дуже смачна, легка і швидка в приготуванні запіканка. Рецепт приготування дуже простий, як за складом продуктів, так і по простоті приготування. У цій страві печінка дуже смачна. Це один з найкращих варіантів для ситного сніданку або навіть обіду. Щоб з помідорів легко було зняти шкірку, потрібно залити їх на 2-3 хвилини окропом. Помідори можна порізати не тільки кільцями, а й на дрібні кубики (так готують в Італії). В Італії цю печінку подають як окрему страву, без гарніру. Якщо вам подобається куряча печінка, то ви просто зобов'язані спробувати ніжну і неймовірно смачну запіканку, приготовану з неї.

Інгредієнти

Куряча печінка

500 г.

Сир твердий

150 г.

Помідори

2 шт.

Часник

3 зубчики

Цибуля

1 шт.

Оливкова олія

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Чебрець

за смаком

Етапи приготування

01

Печінку обсмажити на оливковій олії по 3 хвилини з кожного боку. Цибулину нашаткувати, смажити 2 хвилини з печінкою.

02

Додати дрібно порізаний часник, спеції, перемішати і викласти у форму для запікання.

03

Помідори очистити від шкірки, нарізати кільцями, викласти на печінку. Посипати тертим сиром.

04

Запікати в духовці на 170°C до рум'яної скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Запіканка з курячої печінки по-італійськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua