Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря день святого валентина › Салат «Цезар» по-марокканськи
Салат «Цезар» по-марокканськи

Салат «Цезар» по-марокканськи

Марокканська кухня унікальна, адже завдяки активній взаємодії із зовнішнім світом вона стала неповторною комбінацією кулінарних традицій арабської, єврейської та близькосхідної кухонь. У зв'язку з цим вона заслужено вважається однією з найрізноманітніших і колоритних в світі. Національні страви Марокко настільки вишукані і пікантні, що навіть самий звичайний салат або, припустимо, суп вразить Вас багатою палітрою смаків. Пропонуємо переконатися в цьому самостійно, приготувавши салат «Цезар» по-марокканськи. Настільки незвичне виконання класичного «Цезаря» припаде до душі справжнім поціновувачам смаку. Родзинка салату – в його пікантній кисло-солодкій заправці з оливкової олії, меду і лимонного соку.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе куряче — 480 г.
  2. 2. Салат — 200 г.
  3. 3. Олія оливкова — 20 мл.
  4. 4. М'ята — 40 г.
  5. 5. Лимон — 70 г.
  6. 6. Хліб — 200 г.
  7. 7. Мед — 30 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати оливкову олію, сік лимона і мед. Половину соусу відкласти для заправки. Куряче філе посолити і замаринувати в соусі. Потім обсмажити і нарізати шматочками. М'яту помити, просушити і подрібнити.

  2. Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці (при 210 градусах). Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.