
Салат «Цезар» по-марокканськи
Марокканська кухня унікальна, адже завдяки активній взаємодії із зовнішнім світом вона стала неповторною комбінацією кулінарних традицій арабської, єврейської та близькосхідної кухонь. У зв'язку з цим вона заслужено вважається однією з найрізноманітніших і колоритних в світі. Національні страви Марокко настільки вишукані і пікантні, що навіть самий звичайний салат або, припустимо, суп вразить Вас багатою палітрою смаків. Пропонуємо переконатися в цьому самостійно, приготувавши салат «Цезар» по-марокканськи. Настільки незвичне виконання класичного «Цезаря» припаде до душі справжнім поціновувачам смаку. Родзинка салату – в його пікантній кисло-солодкій заправці з оливкової олії, меду і лимонного соку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
480 г.
Салат Грецький
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
М'ята 50г
40 г.
Лимон
70 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
200 г.
Мед Літній Мед 750г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати оливкову олію, сік лимона і мед. Половину соусу відкласти для заправки. Куряче філе посолити і замаринувати в соусі. Потім обсмажити і нарізати шматочками. М'яту помити, просушити і подрібнити.
02
Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці (при 210 градусах). Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів