
Яблучний флан з медом
Сказати, що флан – найніжніший, повітряний і вишуканий десерт, який Вам коли-небудь вдасться спробувати – нічого не сказати. Адже цей неймовірної краси і божественного смаку десерт – класика кондитерської випічки Парижа. Повірте, французи вже точно знають толк в солодощах. Протягом довгих трьох століть ці ласощі набували шалену популярність у всьому світі і скоряли мільйони сердець ласунів. Завдяки цьому флан встиг обрости десятками і навіть сотнями варіацій його приготування. Так, наприклад, Вашій увазі неперевершений яблучний флан з медом. Перевернувши десерт на тарілку, перше, що Ви побачите – золотиста карамельна скоринка і ніжна фруктова м'якоть, що застигла у формі тарталетки.
Інгредієнти
Яблука
600 г
Мед
130 г
Яйця
2 шт.
Кориця
за смаком
Етапи приготування
01
Яблука запекти і ложкою вийняти м'якіть, добре розім'яти. Додати в тепле пюре мед (100 г). Розмішати. Додати два яйця. Добре перемішати.
02
Ложку меду розігріти в каструльці і варити, поки він не загусне і не буде сильно пузиритися. Розлити мед по формах.
03
Викласти яблучну суміш на мед, а формочки поставити у велику форму. Форму покласти в духовку, влити в неї окріп, щоб він доходив до середини маленьких формочок.Запікати близько години при температурі 180 градусів.
04
Готові флани охолодити і поставити в холодильник на кілька годин.
05
Перед подачею пройти ножем уздовж країв формочки, щоб відокремити флан від стінок. Перевернути на тарілку. Посипати корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів