Рибно-пшоняні тефтельки у томатному соусі - Image

Рибно-пшоняні тефтельки у томатному соусі

Кількість порцій: 3Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Не усі люблять довго возитися біля плити, але якщо страва смачна, то це того варте. Пропонуємо вам приготувати рибно-пшоняні тефтельки у томатному соусі. Рибу можете використати на ваш розсуд: сайда, тріска, хек або мінтай - обирати вам. Страву дуже легко приготувати і застосовувати особливі кулінарні прийоми вам вже точно не доведеться. Ну а, для того, щоб цей рецепт став вашим фірмовим потрібно буде включити усю свою фантазію і втілити в кулінарний шедевр. Подавати тефтельки краще в соусі, так вони виходять соковитими і апетитнішими. Легкість і вишуканість рибних тефтельок в соусі не передати, потрібно лише скуштувати. На гарнір підійдуть картопляне пюре, або відварений рис. Даруйте радість близьким щодня. Смачного!

Продукти для рецепту

Філе риби запечене під сиром
699.00

Філе риби запечене під сиром

за 1 кг

Інгредієнти

Філе риби запечене під сиром

500 г.

Пшоно

70 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Масло вершкове домашнє

30 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

2 ст.

Кріп 70г

пучок

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Цибуля

1 шт.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

300 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

за смаком

Етапи приготування

01

Філе риби (хека) промити, обсушити і нарізати на невеликі шматочки. Зробити рибний фарш, пропустивши через м'ясорубку, і помістити в глибоку посудину.

02

Перейти до приготування пшона. Промиту крупу висипати в киплячу воду і варити на повільному вогні. Через 20 хв. від початку варіння, налити в каструльку молоко. Потім покласти сіль, вершкове масло і помішуючи варити ще 15 хв.

03

Дрібно нарізати кріп, а потім цибулю (замість кропу підійде і петрушка). Додати у фарш зварене пшоно, кріп, сюди ж вбити яйце, посолити, поперчити і все ретельно перемішати.

04

З фаршу сформувати кульки (тюфтельки) і поставити в холодильник. Тим часом, розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити цибулю.

05

В обсмажену цибулю додати томатну пасту, цукор і сіль за смаком, а також кип'яченої води  1/2  склянки. Довести все до кипіння на середньому вогні.

06

Охолоджені тефтельки дістати з холодильника і помістити у соус. Тушкувати 10 хвилин. Перевернути на інший бік і дати тушкуватися ще стільки ж за часом. Подавати готові тефтельки слід, в отриманому раніше соусі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв