Французькі пиріжки з тріскою - Image

Французькі пиріжки з тріскою

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Лаконічні страви французької кухні не один десяток років є прикладом для наслідування в кулінарному мистецтві. Адже французи – справжні знавці і цінителі вишуканої їжі. Традиційна кухня Франції настільки багата різноманітними стравами, що навіть звичайна випічка вразить Вас своїм неповторним смаком. Пропонуємо перевірити цей факт на прикладі нашого рецепта чудових французьких пиріжків з тріскою – апетитних конвертиків з тонкого сирного тіста з щедрою рибною начинкою. Тісто можна підготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. У такому випадку Ви вправно і швидко приготуєте випічку до столу, навіть якщо гості на порозі. Французькі пиріжки з тріскою стануть ситним перекусом, який можна взяти із собою.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

250 г

Сир Auchan Ммм! Cacoillotte рідкий 250г

250 г

Масло вершкове домашнє

150 г

Сіль Єгипет

за смаком

Кмин Еко римський 15г

3 г

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Тріска

500 г

Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг

30 г

Часник

1 зуб.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

50 мл

Етапи приготування

01

У миску просіяти борошно, додати сир (протираючи його через сито), злегка розм'якшене вершкове масло і сіль. Замісити тісто, скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і покласти мінімум на 30 хвилин у холодильник.

02

Рибу вимити, просушити паперовим рушником, нарізати на невеликі шматочки. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Рослинну олію розігріти на сковороді. Обсмажити на сковорідці рибу до золотистого кольору.

03

Додати в сковороду з рибою томатну пасту, часник і цибулю, сіль, перець і готувати близько 15 хвилин. Яйце трохи збити виделкою. Духовку розігріти до 200 градусів.

04

Тісто дістати з холодильника, розкачати в пласт товщиною не більше 0,5 см. Вирізати з тіста квадратики, краї змастити яйцем. У середину кожного квадратика викласти рибну начинку, скріпити краї. Змастити весь пиріжок яйцем і посипати кмином. Покласти деко з пиріжками в духовку і випікати близько 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв