
Морквяний суп із карі
За користь супів і бульйонів говорити не доводиться, особливо для зростаючого організму. Але будь-яка мама чи бабуся вам скаже, яких зусиль їй коштує нагодувати дитину дошкільного віку супчиком. Рекомендуємо спробувати наш новий морквяний суп з каррі . Пюре з цибулі та моркви додасть нашому супчику незрівнянний золотистий колір і масу позитивних емоцій. А каррі і тертий імбир незвичайний смак і божественний запах. Зелень кінзи подарує тонкий пряний аромат і весняний настрій. У народній медицині імбир відомий як засіб, що зміцнює імунітет, а кінза, як засіб, що підвищує апетит. Судіть самі про користь нашого супчику, як для дорослих, так і для дітей.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
1,5 кг.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
800 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Цибуля
450 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
2 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Кінза 70г
за смаком
Карі Carmencita 40г
за смаком
Імбир
за смаком
Етапи приготування
01
Крупно нарізати цибулю і моркву. Смажити цибулю до золотистого кольору. Змішати моркву і цибулю в блендері, перетворити на пюре.
02
Викласти суміш у каструлю, додати карі і тертий імбир. Пасерувати, помішуючи, 2 хвилини.
03
Влити курячий бульйон і 500 мл. води, варити 40 хвилин.
04
Знявши з вогню, додати вершки і 1 л. води, перемішати і поставити в холодильник. Прикрасити кінзою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів