Паста з гарбузом - Image

Паста з гарбузом

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Сир пармезан

150 г

Макарони

500 г

Масло вершкове

50 г

Цибуля

80 г

Стебло селери

80 г

Гарбуз

1 кг

Бульйон курячий

450 мл

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Мускатний горіх

за смаком

Вершки

50 мл

Етапи приготування

01

Цибулю очистити, дрібно нарізати. Селеру помити, нарізати кубиками. Розтопити у великій каструлі вершкове масло на середньому вогні, додати цибулю і селеру і пасерувати кілька хвилин.

02

Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. Гарбуз дрібно нарізати кубиками. Додати в каструлю гарбуз і пасерувати 2-3 хвилини.

03

Влити в каструлю курячий бульйон і довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити каструлю кришкою і продовжувати готувати на середньому вогні 20 хвилин. Трохи пізніше додати сіль і перець, перемішати і зняти з вогню.

04

Перелити гарбузову суміш у блендер і подрібнити. Гарбузове пюре перелити назад в каструлю. Додати в пюре вершки і варити на повільному вогні до загусання.

05

Під час приготування соусу відварити в підсоленій воді макарони. Пармезан натерти на тертці. Подавати макарони гарячими з соусом, а зверху посипати пармезаном.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Паста з гарбузом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua