Суп із тушкованого м'яса - Image

Суп із тушкованого м'яса

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

100 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

20 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

15 г.

Капуста квашена

200 г.

Бульйон м'ясний Велика ложка 10г

400 г.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

за смаком

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

15 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати невеликими шматочками, заправити сіллю і перцем, обваляти шматочки в крохмалі, обсмажити в олії на сковороді.

02

Приготоване м'ясо викласти в каструлю, всипати квашену капусту, додати цукор, оцет, всі інгредієнти перемішати. Поставити каструлю на вогонь, тушкувати 1 годину.

03

Вилити бульйон в каструлю, довести до кипіння.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв