Спагеті "Ніцца" - Image

Спагеті "Ніцца"

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хоча і вважається, що спагетті - це страва італійців. Вони ж люблять всі такі вироби з борошна. Але тим не менше їх любов до подібних страв поширилася по всьому світу. Тому не дивно, що рецепт цих спагетті має не італійську назву. Зрештою Італія і Франція - сусіди. На перший погляд дуже проста страва в підсумку вийде дуже смачною. Адже до ситних спагетті подається соковитий соус з помідорів з часником і цибулею. Часник грає тут важливу роль. Адже саме він надає той насичений аромат, який приверне ваших рідних до столу, щоб по-швидше спробувати цю страву. Сир, у свою чергу, робить страву трохи м'якшою. Тому кожен інгредієнт тут незамінний.

Інгредієнти

Спагеті

100 г.

Оливкова олія

30 г.

Вершкове масло

15 г.

Ріпчаста цибуля

80 г.

Помідор

1 шт.

Зубчик часнику

2 шт.

Сир (твердий)

40 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно приготувати спагеті. Для цього опуститии спагеті в підсолену воду, в котру спершу додано оливкову олію.

02

Дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Часник розтерти в спупці. Смажити на вершковому маслі цибулю та часник, туди ж додати дрібнопорізаний помідор.

03

Трохи обсмажити помідори з цибулею та часником і додати до спагеті, обережно перемішуючи. Натерти на дрібній тертці сир. Тертий сир подавати окремо.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Спагеті "Ніцца" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua